TURNIRJI

V jesenskem delu nove sezone nas čaka 5 napetih turnirjev s celodnevnim dogajanjem.
Termini za turnirje v spomladanskem delu bodo objavljeni naknadno.

 • JUL 29.
  30.

  KOPER, UKMARJEV TRG

  Prvi turnir nove sezone bomo izvedli kar na svežem morskem zraku. Edinstvena lokacija v Kopru, na Ukmarjevem trgu, bo v sklopu prireditve Rumena noč kar dva dni gostila karavano “Živjo, nogomet”. Zaradi časovne omejitve je število prijavljenih ekip omejeno.

 • AVG 19.

  LJUBLJANA, FUŽINE

  Fužine so dom ljubljanskega nogometa na asfaltnem igrišču. Na lanskem turnirju, se je na igrišču “Bundes" ob gradu, zbralo največje število gledalcev, ki so pričarali vrhunsko vzdušje. Igralci pa so dokazali, da so mojstri okroglega usnja z atraktivnimi tehničnimi vložki.

 • OKT 7.

  KRANJ, PLANINA

  Z vrnitvijo nogometnega kluba Triglav Kranj v prvo ligo dodajamo tudi novo lokacijo, ki je znana kot kalilnica mladih nogometnih talentov. Turnir se bo odvil v urbanem blokovskem naselju Planina, kjer bomo lahko v poletnih dneh na betonu navijali za večje število ekip.

 • OKT 15.

  MARIBOR, TABOR

  Zadnji turnir jesenskega dela karavane “Živjo, nogomet” bomo izvedli v najbolj nogometnem mestu v državi. Letošnja novost bo nova lokacija - zunanje asfaltno igrišče ob športni dvorani Tabor.

 • OKT 1.

  KRŠKO, VELIKO MRAŠEVO

  Po lanskem zelo dobro obiskanem turnirju, kjer je tekmovala tudi edina ženska ekipa, smo videli 24 ekip in veliko ljubiteljev nogometa. Prepričani smo, da se nas bo na igrišču v Velikem Mraševem letos zbralo še več kot lani.